Harsányi Gábor és Nurit Oren könyvei

VAK VEZET VILÁGTALANT - aVAGY - EGY KIGYÓGYULT SPIRIPACS VALLOMÁSAI

„Nurit könyve egy érdekes, szórakoztató és egyaránt provokatív kalandot tár elénk. Egy, a születési előjogát kereső ember valódi élettörténetét láthatjuk itt kibontakozni. Mindenképpen ajánlom ezt az alkotást azoknak, akik szellemi útjukon a megvilágosodást keresik, legyenek bár az utazásuk elején, vagy valahol a közepe táján. Ez nem egy újabb unalmas spirituális olvasnivaló, hanem egy nagyon izgalmas, és alkalmanként nagyon vicces és hangos életút igaz története. Ez a mű megérdemelné, hogy rengeteg nyelvre lefordítsák.”

Tóth Vanda, a Semmelweis Egyetem nyelvprofesszora

„Nurit könyvére úgy találtam rá, hogy elolvastam Harsányi Gábor „Az Aranykapu – avagy – a felébredés keskeny útja” című művét. Nurit őszinte betekintést ad nekünk több évtizedes spirituális tévelygésébe, aminek csak akkor lett vége, amikor találkozott a magyar csendmesterrel, Harsányi Gáborral. Nagy bátorságra vall, hogy ennyire közel engedi az olvasót az életéhez, és nem fél mesélni a spiritualitás azon pöcegödreiről sem, amelyekkel az útja során találkozott. Könyvéből kiderül, hogy a spiritualitás illatos rózsáit, és vágtató unikornisait bizony a komplexitás sűrű és sötét fellegei takarják el előlünk. Nagyra becsülöm Nurit azon képességét és szándékát, hogy mindent tisztán elénk terít azért, mert így mások is sokat profitálhatnak belőle. Művének utolsó fejezete Gábor megközelítését és magyarázatait tartalmazza a spiritualitás lényegét illetően, és egy kiváló átkötés a csendmester saját könyvéhez.”

Jennifer Yankopolus, a Word Collaborative szerzője és tulajdonosa

„Nurit életének kalandjai egyszerre elragadóak és tanulságosak. Sokat meríthetünk belőlük. Harsányi Gáborral való találkozása után meglelte azt a békességet, amely a mesterből árad, és amelyet a tanítványainak is igyekszik továbbadni. Látom Nuriton, hogy Gábor segítségével megtalálta azokat a válaszokat, amelyeket oly sokáig keresett.”

Dr. Szabó Zoltán, az Országos Vérellátó Központ korábbi főigazgató-helyettese

„Ezt a könyvet az első betűtől az utolsóig elolvastam, és nem emlékszem más olyan könyvre az életemből, amin ennyit és ilyen hangosan nevettem volna! Gratulálok! Ezt a könyvet valakinek meg kellett írnia, és Nurit bámulatos ügyességgel lavírozott át a lehetséges taposóaknák között. A narratívája rendkívül látványos és hisztérikus. Személyes meglátásaival megkedvelteti magát az olvasóval, és arra ösztönzi, hogy ő is szembenézzen saját vízióival. Szerintem ez egy nagyon fontos aspektusa ennek a könyvnek, és rengeteg szempárt fog felnyitni.”

Barbara Whiting Young, a Robert A. Young & Associates igazgatója

„Ezt a könyvet azonnal ki kellene adni minden beszélt nyelven! Mind az üzenete, mind az a mód, ahogy azt eljuttatja az olvasóhoz rendkívüli. Együltömben olvastam el, és elámultam tisztaságától és bölcsességétől. "

Iby Duba, kozmikus trubadúr és nyelvszakértő

„Kivételesen jó könyv! Nem csak azért, mert egy nagyon mély és nagyon fontos üzenetet hordoz, ha nem azért is, mert nagyon jól van megírva, és magával ragadja az olvasót. Remélem, hogy mindenkihez eljut!”

Steve Szőcs, vállalkozó

Költsége (HUF):
Könyv ára 1500 HUF + Szállítási és kezelési 800 HUF

Költsége (Euro):
Könyv ára 6 Euro + Szállítási és kezelési 4.5 Euro

 

 

AZ ARANYKAPU - aVAGY - A FELÉBREDÉS KESKENY ÚTJA

 

„Ez egy felébredési kézikönyv, amelynek gyakorlatias, felszabadító és ébresztő hatású útmutatásai kiváló iránytűként szolgálhatnak azok számára, akik eltévedtek a spiritualitás labirintusaiban, és a HAZAutat keresik. Metaforái, anekdotái és illusztrációi könnyed, érdekes és szórakoztató olvasmánnyá teszik, és a szabadság, illetve az erőlködésmentes létezés élményén keresztül felkészítik igen bonyolult elménket az egyszerűség befogadására. Abból a nézőpontból készült, hogy a megvilágosodás nem csak néhány „kiválasztott” számára lehetséges, hanem minden egyes ember születési előjoga.”
Nurit Oren, író és nyilvános előadó

„Szellemes, nagyszerű és tele van felismerésekkel, amelyeket zseniálisan, játékosan, mélyen és mégis egyszerűen fejez ki. Ez a könyv az emberi psziché fejlesztésének határterületein mozog, és megpróbálja kimozdítani lényünket a benevelés acélkorlátai közül azáltal, hogy a tudatos létezés egy mélyebb és közvetlenebb megtapasztalását tanítja meg. Tisztán és alázattal szolgálja legfőbb célját, a szellemi ébredésre való buzdítást.”
Georgi Y. Johnson, non-duális tanító és terapeuta

„Ez a könyv a felszabadító ötletek aranybányája, és kötelező olvasmány mindenki számára, aki eligazítást keres a megtévesztő információk dzsungelében. Egyszerűen el vagyok ragadtatva. Kifejezéseit és metaforáit gyönyörűnek, ébresztőnek és támogatónak találom bárki számára, aki szabadulni szeretne abból a rabszolgaságból, amelyről elhitették velünk, hogy a szabadság. E munka szépsége, tisztasága és alapossága szinte már édes teher a számomra. Semmit sem találtam ebben a könyvben, amivel ne értenék egyet. Szeretettel, Samarpan”
Samarpan, satsang tanító és nyilvános előadó

"Ez a könyv egy nagyszerű olvasmány. Humorral átszőtt, komoly gondolatok, amelyek segítenek eligazodni a spiritualitás szövevényes világában. Gratulálok a szerzőnek és segítőinek ehhez a kiváló munkához."

Németh Imréné Éva

"Köszönöm szépen Gabor es Nurit Harsanyi ezt a csodalatos könyvet. Köszön Gábor ezt felbecsulhetetlen erteket amit ebben a konyvben adtal nekunk, nekem a belso csend keresoinek. Szívből ajánlom ezt a csodalatos utmutatast ami a belso bekehez, belso csendhez vezet. Köszönöm!"

Sen Kornelia, a könyevben szereplő grafikákat megrajzolta

Költsége (HUF):
Könyv ára 3000 HUF + Szállítási és kezelési 800 HUF

Költsége (Euro):
Könyv ára 9 Euro + Szállítási és kezelési 4.5 Euro

Mindkét könyv 4000 HUF + Szállítási és kezelési 1000 HUF