Budapesti események

MI A CÉLUNK 2024-BAN?

Ebben a mögöttünk hagyott évben Gábor munkássága egy új mérföldkõhöz ért - egy teljesen új szintjére a mélységnek, a megértésnek és a manifesztációs készségeknek.Folyamatosan gyönyörû beszámolókat kapunk azoktól, akik elsajátították azt, hogy hogyan éljünk aktiváltan és tudatosan egész nap (ezeket hamarosan meg is osztjuk a weboldalunkon). 
Varázslatos, szinkronicitásban gazdag eseményeket teremtenek maguk körül napi szinten mint például: 
- megjavult családi kapcsolatok, 
- lelkitárs megtalálása, 
- tisztább kommunikáció a munkatársakkal, 
- a képesség, hogy könnyedén elengedjünk dolgokat
- hatékonyabb vezetői készségek, 
- sikeres tárgyalások üzleti ügyekben, 
- kiváló elõadói és beszédkészség
- fogyás és még sok más.

Eképpen, az irány, amelyre összpontosítani fogunk 2023-ban:

Csoportos navigációs összejövetelek, ahol folytatjuk
az új paradigma varázslatában való élet képességének finomítását és még újabb magasságok meghódítását ebben az Angyali Valóságban.

Ki az, aki csatlakozhat?

Bárki, aki megvásárolta a 'Meg Tudod Csinálni!' videó kurzust,
és/vagy volt 'X' mennyiségű (az egyén haladásától függően) személyes konzultációja Gáborral.

Írj az info@gaborharsanyi.com címre!

Avagy kezdd itt!

   

“MEG TUDOD CSINÁLNI!” VIDEÓ KURZUS 

Ez a videó kurzus meg fogja adni neked azt az alapvetõ tudást, amelyre az új paradigma épül.

A kurzus összesen 11 videót tartalmaz:
5 angol nyelvû elõadásvideót magyar felirattal
6 magyar nyelvû gyakorlóvideót
*** Ez a tanfolyam egy ingyenes konzultációt is tartalmaz Gáborral

Az előadások címei:
a. A Sérülések Javítgatásától A Tökéletességig
b. Felszabadult Figyelem - A Fejlõdés Esszenciája
c. Te Vagy A Fõnök
d. Recept Egy Jó Élethez
e. Szökellés Egy Magasabb Platformra

A világ változik, és soha nem lesz olyan, amilyennek megismertük. Bele vagyunk kényszerítve, húzva egy új paradigmába. Néhányan lehet, hogy rettegnek ettõl a változástól, mivel arra lettünk programozva, hogy féljünk az 'ismeretlen'-tõl és visszautasítsuk azt, és az 'ismerõs'-ben bízzunk meg, és arra támaszkodjunk.

Az emberiség mindig képes volt alkalmazkodni az új helyzetekhez és környezetekhez. Mindig képesek voltunk a spiritualitáshoz fordulni, hogy találjunk egyfajta vigaszt, de most már nagyon sokan úgy érzik, hogy a hagyományos és a 'new age' spiritualitás sem kínál állandó békességet.

Ez a tanfolyam egy nagyobb hatást fog gyakorolni az életedre! Ez egy közvetlen belépõ az új paradigmába, és megnöveli a képességedet az abban való mûködésre. Mi nem csak beszélni fogunk a jövõrõl... azonnal belépünk a jövõbe! 

A tanfolyam díja 36.000 Ft.
Fizetési részletek:
Név: Harsányi Gábor
Számlaszám: 10701324 – 68273749 - 51100005
Összeg: 36.000 HUF 
Közlemény: Neved

Fizetés után kérjük, küldje el email címét az info@gaborharsanyi.com címre, hogy el tudjuk küldeni a videó kurzus.

Mélyebb és hosszú távú eredményekért megkaphatod e tanfolyam 'Intenzív' változatát is:
5 elõadás videó, 6 gyakorló videó plusz 5 konzultáció Gáborral (személyes vagy online).

Az 'Intenzív' tanfolyam díja 96.000 Ft.
Fizetési részletek:
Név: Harsányi Gábor
Számlaszám: 10701324 – 68273749 - 51100005
Összeg: 96.000 HUF
Közlemény: Neved

Fizetés után kérjük, küldje el email címét az info@gaborharsanyi.com címre, hogy el tudjuk küldeni a videó kurzus.

 

Miután befejezted ezt a tanfolyamot, lehetõséged lesz csatlakozni a haladó, erõteljes csoporthoz, amely ezt a tanítást már évek óta gyakorolja.

Várunk szeretettel!

Harsanyi Gáborról

Gábor egy olyan szellemi tanácsadó, aki megszabadítja az embereket a gondolatfüggőségtől. Segít felébreszteni a tudatosságukat, ami aztán iránytűként vezeti át őket életük útvesztőin.

Gábornak majdnem az életébe került, hogy 18 évesen disszidált a kommunista Magyarországról. Nagyon fiatalon és még meglehetősen szűk látókörrel érkezett meg Kanadába, ahol rögtön hozzálátott első szerelmének, a pénznek (és a hatalomnak) megszerzéséhez. Harminc éves korára multimilliomos lett, szerzett egy fekete övet a Hap-Kido nevű harcművészetben, és két diplomával – gazdasági és mérnöki – is büszkélkedhetett, viszont egyáltalán nem volt boldog.

Így a második szerelme – a spiritualitás – nyomába szegődött. Több hónapot töltött együtt egy ecuadori sámánnal, és bentlakásos diákja volt Rathma Megvilágosodás Iskolájának, ami egy Wasingtoni erdőben található. Tanult olyan hírességektől is, mint Drunvalo Melchizedek, Bob Proctor vagy Tony Robbins. Gábor alaposan áttanulmányozta olyan neves tudósok, mint Buckminster Fuller vagy Zechariah Sitchin munkásságát is. Tulajdonképpen minden olyan spirituális tanfolyamon részt vett, ami életének ebben a szakaszában elérhető távolságon belül volt. Mindezek a saját lelkének keresését szolgálták, és közben még a csodálatos tapasztalatok fénye is fel-fel csillant néhányszor. Szívesen folytatta volna még tovább is ezt az életstílust, de változnak az idők.

Negyven éves korában Gáborhoz bekopogtatott életének legnagyobb tanítója – a szenvedés. Egy gazdasági válság során elvesztette a vagyonát, és vele együtt a családját is. Gábornak összetört a szíve, és a legközelebbi barátja az öngyilkos hajlamú depresszió lett. Új mesterének kegyelméből képessé vált arra, hogy a jelenlét oltárán végül „letegye a fegyvert”, és ennek köszönhetően megérkezett hozzá életének harmadik, legnagyobb szerelme is – a csend. Elméjét sikerült megfosztania trónjától, és engedelmes szolgájává vált.

Jelenlétét sikerült egyre jobban elmélyítenie, és a mindennapi életének is részévé tette. Erre vonatkozóan számos technikát kifejlesztett, és rájött arra is, hogyan lehet másoknak is átadni a leírhatatlant. Az elmúlt évtizedben módszerének tanításával foglalkozott, és az internetnek köszönhetően számos országában vannak tanítványai. Gábor nem csak egyszerűen elmondja azt, amit tud, hanem abban is segít tanulóinak, hogy elméjük elkerülhetetlen ellenállását is le tudják győzni. Jelenleg szülőhazájában, Magyarországon él, így honfitársai akár személyesen is tanulhatnak a mester budapesti magánóráin és tanfolyamain.

Gábort Magyarországon csendmesterként ismerik, és a 2015-ben Budapesten megrendezett Nemzetközi Lélek Konferencián ő volt a főelőadó. Számos külföldön közismert médiaszemélyiségnek, illetve műsornak is adott már interjút, melyek közül érdemes megemlíteni a következőket:

  • Iain McNay – Consciousness TV, London
  • Rich Archer – Buddha at the Gas Pump
  • Jerry Katz – Nonduality Salon

 

Balázs tapasztalata:

“A kurzus nagyobb változásokat hozott az életembe, mint az elmúlt 15 év keresése. Gábor tanítása egyszerű, hatékony, és gyors belső változásokat hoz. Megmutatta nekem a csoportos együttlét előnyeit is. Ez a néhány hét, nagyon sokat elvett "belőlem", és erősíti azt az EGYET ami számít.”

Borbála tapasztalata:

“Felébredés"
tanfolyamán. Nagyon egyszerű és könnyű gyakorlatokkal segíti Gábor az elménk "félrevezetését" addig míg az "elme" befogadja a változhatatlant a szorgalmas gyakorlás, kuncogás, stb. által!Észrevétlenül kerültem a jelenlétbe a múlt hetekben, az elmém lecsendesedett és már közreműködik a gyakorlati életben. Nem ugráltat már,hogy figyeljek a jövő és múlt dolgaira. Ezt tapasztaltam meg, úgy, és megyek tovább gyakorolni Gáborral!”

Videos

Ebben a rövidebb videóban a Csúcsteljesítmény coach, a Vállalkozó, és a Transzformativ coach osztja meg tapasztalatait Harsányi Gábor tanításaival és életükre gyakorolt hatásával kapcsolatban.

Petz András osztja meg a Harsányi Gábor tanításaival kapcsolatos tapasztalatait és azoknak az életére gyakorolt hatását.

Baranyi Ádám osztja meg a Harsányi Gábor tanításaival kapcsolatos tapasztalatait és azoknak az életére gyakorolt hatását.

A következőkben a Conscious TV interjúját láthatják, ami egy vezetett jelenlét-gyakorlatot is tartalmaz. A Conscious TV az Egyesült Királyság egyik internetes TV csatornája, amelyet számos szatellit adó is közvetít. Az általuk vizsgált főbb témakörök a tudatosság, a tudomány, a spiritualitás, és gyakran merészkednek a dualitáson túli dimenziókba is. A Conscious TV arra inspirálja az embereket, hogy e területeken kérdéseket tegyenek fel egymásnak, és ütköztessék a véleményüket. Céljuk a tájékoztatás, a bátorítás és az emberek megvilágosodás felé való terelése. A 2008 évi alapítás óta, több, mint 400 műsort készítettek, és olyan híres tanítókat is meginterjúvoltak, mint például Adyashanti, Mooji, vagy Byron Katie.

Az interjúban Harsányi Gábor osztja meg az élettörténetét és azt, ahogyan a felébredés segítségével rátalált a szabadságra. Gábor számos nehézség és kihívás legyőzésével jutott el idáig, amelyek között megemlíthetjük a kommunista Magyarországról való disszidálást, egy nagyobb vagyon összegyűjtését és elvesztését, a washingtoni erdőben töltött spirituális éveket, az ecuadori sámántól nehezen szerzett tapasztalatokat, vagy az öngyilkos hajlamú depressziót.

Gábornak a világ minden táján vannak tanítványai, akik anélkül sajátíthatják el a belső szabadságot (ébredhetnek fel), hogy át kellene élniük azokat a traumákat, amelyeken mesterüknek keresztül kellett mennie. A videó végén található az a15 perces, vezetett jelenlét-gyakorlat, amelyben Gábor megmutatja, hogyan kell bemenni a testbe, és hogyan lehet erről az új platformról egy termékenyebb életet élni.

 

Nurit Oren – Interjúja A Conscious Tv-N Ez az interjú Nurit könyvéről szól - VAK VEZET VILÁGTALANT – aVAGY – EGY KIGYÓGYULT SPIRIPACS VALLOMÁSAI (ami már magyarul is elérhető) Nurit életének kalandjai egyszerre elragadóak és tanulságosak. Sokat meríthetünk belőlük. Harsányi Gáborral való találkozása után meglelte azt a békességet, amely a mesterből árad, és amelyet a tanítványainak is igyekszik továbbadni. Harsányi Gábor segítségével megtalálta azokat a válaszokat, amelyeket oly sokáig keresett.

"Nurit könyve egy nagyon fontos üzenetet hordoz, aminek el kell jutnia mindenkihez. Amint elolvastam, azonnal meghívtam Nuritot a 2015-ös budapesti Spirit Konferencia 17 előadója közé. Mivel ez a mű világosan érzékelhetővé teszi Harsányi Gábor tanításait. , érthető és átélhető, Gábort kértem fel a konferencia előadójának." Dr. Pap Éva konferencia igazgató és szervező

Megrendelni Nurit könyvét - VAK VEZET VILÁGTALANT – aVAGY – EGY KIGYÓGYULT SPIRIPACS VALLOMÁSAI, és/vagy Gábor könyvét - AZ ARANYKAPU - aVAGY - A FELÉBREDÉS KESKENY ÚTJA https://www.gaborharsanyi.com/k%C3%B6nyv

Ebben a videóban Harsányi Gáborral beszélgetünk a pénz szerepéről az életünkben, és hogy hogyan érdemes hozzá viszonyulnunk egy spirituális életet élve. A végén van egy nagyon egyszerű, könnyed, de nagyon hatásos gyakorlat, amit a saját tapasztalatom alapján mondhatom, érdemes kipróbálni, kísérletezgetni vele! ;)

Ebben a videóban Harsányi Gáborral beszélgettünk a 'szűkség'-ről, és hogy hogyan érdemes hozzáállni. A beszélgetés közben feljöttek még olyan nagyon érdekes témák, mint a szexuális vágy, és az ahhoz való hozzáállás vagy éppen az erkölcs és a moralitás. A végén ismételten van egy nagyon egyszerű, könnyed, de nagyon hatásos gyakorlat, amit a saját tapasztalatom alapján mondhatom, érdemes kipróbálni, kísérletezgetni vele! ;)

Ebben a videóban Harsányi Gáborral beszélgettünk a félelemről és szorongásról, amely sajnos a legtöbb ember életének a szerves része manapság már.. Vírus, háború.. Az emberi kapcsolatok egyre nehézkesebben működnek.. A fiatalok számára nincsenek kilátások a jövőre tekintve.. DE van megoldás! És az igazság az, hogy egy nagyon egyszerű dologról van szó. Nézz bele a videóba, és kipróbálhatod Te magad is! ;)

Ebben a videóban Harsányi Gáborral a terápia eredményességének a korlátairól beszélgettünk. Vannak emberek, akik évek óta vagy akár több, mint egy évtizede járnak folyamatosan terápiára, és mégsem jött el számukra a hőn áhított siker. Ebből a videóból megtudhatod, hogy ennek mi a valódi oka, és hogy mit tehetsz a sikered elérésének az érdekében! :)

Ebben a videóban arról beszélgetünk Harsányi Gáborral, hogy mit is jelent Isten kezét fogni? Rengeteg tanító és guru beszél erről a gyönyörű dologról, akár arról is, hogy igazándiból mennyire egyszerű és természetünkből fakadó képességünk ez... viszont mégis nagyon kevés ember jön csak arra rá, hogy mit is jelent ez igazából. Mi ebben szeretnénk segíteni Neked, hogy ez ne csak egy koncepció maradjon az elmédben, hanem ténylegesen megfoghasd Isten kezét! :)

Ebben a rövidebb videóban Harsányi Gáborral beszélgettünk arról, hogy az elme számára nagyon félelmetes tud lenni a 'felébredés', mint koncepció. Valójában egy hihetetlenül egyszerű és könnyed dologról van szó, amivel CSAK nyerhetsz! ;)

Harsányi Gábor csendmester ki lehet kecmeregni a ködös, állandóan problémás életből."Olyan szinten kell foglalkozni a problémákkal, amelyen azok megoldódnak" - magyarázza. "Hol van az a szint és hogyan jutok el oda?"- kérdezheted kedves Néző. A filmből választ kapsz mindenre. Nincs benne szemfényvesztés, megtévesztés, csak a lét egyszerűsége.

Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.

 

MAGYAR FELIRATTAL

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában.

Nurit Oren Harsanyi a csendhez vezető útjáról folytatja előadását. Mi az "az az"? Mi a különbség a spirituális tanítások és a csend állapota között? Hogyan viselkedik az elme és hogyan a test? Mit jelent, hogy a test az igazi kapu Istenhez?

Hol vagy, amikor csak létezel? Mi a létezés állapota? Nurit Oren Harsányi izgalmas előadássorozatának befejező részében többek között mesél arról a csodáról, amelyet Harsányi Gábor csendmester társaként nap mint nap átél.

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában. Ha tetszik ez a videó, akkor oszd meg azokkal a barátaiddal és ismerőseiddel, akikről úgy érzed, hogy kedvelnék ezt.

Nagyon sokan szeretnének az életükben a jelenben, a jelen pillanatban élni, mert tudják hogy ott nincsenek problémák, ott minden rendben van. De mit is jelent pontosan a jelen pillanatban élni és hogyan lehet ott maradni? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ Harsányi Gábor ebben az interjúban. Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.